Toimitus- ja maksuehdot

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.

Toimituskulut lisätään yhteishintaan.

Maksutavat

Maksutapoina käytämme

- Paytrail (verkkopankit ja luottokortit)
- Ennakkomaksu, joka maksetaan ennen tilauksen toimittamista
- Postiennakkoa

Kun tilaus on tehty, sähköpostiisi saapuu tilausvahvistus. Se toimii samalla laskuna, mikäli olet valinnut ennakkomaksun.

Tilitiedot, viite- ja tilausnumero sekä tilauksen summa näkyvät tilausvahvistuksessa.

Paytrail maksuvälityspalvelu

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan. Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7 Innova 2 Lutakonaukio 7 40100 Jyväskylä Puhelin: 0207 181830 www.paytrail.com

Toimitustavat

Toimitustapoina käytämme
- Postia
- Postiennakkoa

Toimitus

Tilaukset toimitetaan 2-14 vuorokauden kuluessa tilauksen saapumisesta. Jos tuotetta ei löydy varastosta, on toimitusaika yli 14 vuorokautta. Tilaustasi aletaan käsitellä sen jälkeen, kun suoritus näkyy maksujärjestelmässämme. Otathan huomioon, että maksun siirtyminen pankista toisen pankin tilille saattaa kestää 2-4 arkipäivää. Ota yhteyttä, jos tarvitset tuotteita tiettyyn päivään mennessä.

Palautusoikeus

Painatuksilla varustetuilla tuotteilla on palautusoikeus vain tuotevirhetapauksissa, sillä ne laaditaan yksilöllisinä tilaustuotteina eikä niitä ole mahdollista myydä sellaisinaan eteenpäin muille asiakkaille (Kuluttajansuojalaki 15.12.2001/1072, 16 §). Tuotteilla, joissa ei ole asiakkaan tilaamaa painatusta, on normaali kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. Palautettavan tuotteen mukaan on liitettävä täydelliset yhteystiedot (nimi, osoite ja puhelinnumero), tilinumero jonne rahat palautetaan sekä saamasi tilausvahvistus. Mahdollisissa palautusasioissa ota yhteys myynti@rekkamies.com.

tech
REKKAMIES.COM
Ratulantie 384
FI-16200, Artjärvi
FINLAND
puh. 0400 418993
myynti@rekkamies.com
Y-tunnus: 2351197-0
Paytrail